Om mig

Om mig 2018-08-04T09:35:26+00:00

Jag är en specialist på internetmarknadsföring, marketing automation konsult, och fackboksförfattare från Jönköping. Jag fokuserar på strategier för innehållsmarknadsföring, marketing automation och artificiell intelligens.

Under de senaste 25 åren har jag arbetat i den internationella programvaruindustrin, och har kommit i kontakt med internetmarknadsföring i en eller annan form under större delen av denna tid. Jag har haft ett flertal olika befattningar, inklusive sälj- och marknadschef, produktchef, produktmarknadschef, projektledare och ”content manager”. Jag har hållit många föreläsningar och föredrag på branschrelaterade konferenser och mässor under årens lopp, t ex i USA, Japan, Sydkorea, Taiwan, Spanien, Tyskland, Finland osv.

Nu delar jag med mig av mina kunskaper inom internetmarknadsföring på min blogg; då speciellt innehållsmarknadsföring, marketing automation och datadriven marknadsföring med artificiell intelligens.

Du kan även köpa någon av mina böcker Data-Driven Marketing with Artificial Intelligence eller Mastering Online Marketing, och registrera dig för att få mina emailutskick med utbildande information.

Internetmarknadsföring kan te sig skrämmande för många, men genom att använda informationen på min webbsida och blogg får du ett försprång över dina konkurrenter, och kan få mer trafik till din webbsida, fler leads, och fler kunder.
Innehållsmarknadsföring, marketing automation och datadriven marknadsföring med artificiell intelligens kan ge ditt företag en rejäl ökning av den marknadsföringsprestanda du får ut på internet!

mu_signature

Certifieringar

Min blogg

Besök min blogg och lär dig mer om internetmarknadsföring, innehållsmarknadsföring och “marketing automation”. 

BESÖK MIN BLOGG