HubSpot konsult

HubSpot konsult 2018-10-04T14:46:01+00:00

Behöver du hjälp av en erfaren marketing automation konsult för att komma igång med inbound marketing, HubSpot eller för att få ut maximal effekt av verktygen?

HubSpot är ett komplext system, och jag kan stötta hela er resa från förberedelser, workshops och utbildningar – till projektledning, implementation, integration och kontinuerliga förbättringar.

Utan hjälp kan det ofta ta uppåt ett år att komma igång och få upp ett fungerande koncept som genererar resultat.Många företag väljer att införa HubSpot för att få fler leads, automatisera bearbetningen, och fler kunder.

Men att införa marketing automation på ett företag är ett omfattande arbete som ofta spänner brett över organisationen, oavsett om man använder HubSpot eller något annat system.

HubSpot är ett av de populäraste marketing automation systemen, speciellt för B2B företag. Vid införande är det många olika aspekter som behöver beaktas, t ex:

  • Förberedelser och utbildning
  • Strategier för leadsgenerering
  • Buyer persona definitioner
  • Planering av en optimal kundresa
  • Innehållsstrategi & content mapping
  • Integration med t ex CRM- och kundtjänstsystem, webbshoppar, osv.
  • Implementation av marketing automation logik
  • Träning av chatrobotar
  • Etc.

Därför kan det vara klokt att använda en erfaren HubSpot konsult som hjälper till att sätta upp konceptet rätt – det handlar inte bara om teknik utan hur den kan användas för att öka affärsresultatet.

HubSpot har dessutom många fler funktioner, t ex ett CRM-system med en chattrobot och funktioner för säljautomation, ett supportsystem och en plattform för videomarknadsföring. Alla dessa delar behöver samverka för bästa effekt.

Det är även vanligt att man behöver integrera andra externa system, t ex webbinarplattformar, logistik- och ekonomisystem, Internet-of-Things apparater, etc.

Många företag vet inte var de skall börja och vägledning av en erfaren marketing automation konsult kan ofta vara en trygg väg fram mot ett lyckat projekt.

Jag har arbetat i HubSpot dagligen under många år, hjälper gärna ditt företag till framgång!

Utöver min roll som marketing automation konsult håller jag även kurser i Marketing Automation och marknadsföring med Artificiell Intelligens (t ex i Sveriges Marknadsförbunds regi) och skriver böcker om dessa områden (t ex Mastering Online Marketing och Data-Driven Marketing with Artificial Intelligence).

Kontakta mig för mer information om hur jag kan hjälpa er att bli bättre online på internetmarknadsföring, och då speciellt marketing automation med HubSpot!